Tahle kráska bude brzy opět k mání: Miranda Lambert se rozvádí s Blakem Sheltonem
zdroj: Profimedia

Tahle kráska bude brzy opět k mání: Miranda Lambert se rozvádí s Blakem Sheltonem

21. 7. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Další slavný pár se rozpadl. Blake a Miranda se rozhodli ukončit své cca čtyřleté manželství. Co je k tomu vedlo?

Devětatřicetiletý countryový zpěvák a jeho o osm let mladší partnerka vydali společné prohlášení, ve kterém mj. uvedli, že si svou společnou budoucnost představovali úplně jinak.

"S těžkým srdcem jsme se proto rozhodli, že budeme kráčet vpřed každý zvlášť. Jsme skuteční lidé, se skutečnými životy, s reálnými rodinami, přáteli a kolegy. Proto v souvislosti s touto velmi osobní záležitostí prosíme o soukromí a soucit," napsali.

Připomeňme, že Blake a Miranda si řekli své ANO v roce 2011 v Texasu – a to po přibližně šesti letech randění. Rozhodně se tedy nejednalo o zbrklou svatbu. Navzdory tomu však jejich manželství nevydrželo.

První spekulace o tom, že jejich vztah prochází těžkou krizí, se v médiích objevily před dvěma lety. Shelton tehdy nicméně tvrdil, že před sebou nemají žádná tajemství.

"Řekl jsem Mirandě, že před ní nemám co skrývat. Naše politika vždy byla 'Tady je můj mobilní telefon - projdi si, ho… Prohlédni si mé šuplíky nebo počítač, pokud máš pocit, že je to třeba'. A to je podle mě opravdu dobrá věc, protože já nechci, aby někdy měla nějaké pochybnosti," svěřil magazínu People.

Nu, i pokud tomu tak skutečně bylo, pak tato strategie evidentně nevyšla. O důvodech rozchodu se ale zatím můžeme jen dohadovat.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku