Syn Lucie Bílé si střihnul roli ve videoklipu mladé zpěvačky Eki
zdroj: tisková zpráva

Syn Lucie Bílé si střihnul roli ve videoklipu mladé zpěvačky Eki

8. 5. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nový videoklip mladé nadějné zpěvačka vznikl před pár týdny a jednu z hlavních rolí si v něm zahrál i syn Lucie Bílé Filip Kratochvíl.

Osmnáctiletý Filip je známý hlavně díky své slavné mamince Lucii Bílé, kterou rád doprovází na různé významné akce. Jak je vidět, tak ani on nechce zůstat ve stínu svého slavnějšího rodiče a sám se angažuje v různých projektech. Nyní ho můžete vidět v novém anglicky zpívaném videoklipu zpěvačky Ekaterini Slukové alias Eki s názvem Say Goodbye. Eki v rozhovoru pro iDnes.cz přiznala, že vztah mezi ní a Filipem je čistě přátelský, protože ani jeden z nich nemá moc času a nejspíš to tak i zůstane.

V klipu hrál Filip nevěrného přítele Eki, o jehož nevěře se dozvěděla z SMS, která ji omylem od něho přišla. Eki poté vzala všechny úspory a pronajala si hotelový pokoj, kde dostávala servis se vším všudy. Na konci za ní přijde s kyticí, když se zrovna koupe v hotelovém bazénu. "Je strašnej talent jako opravdu. Na to, že jsme oba neherci, tak nás všichni chválili," řekla Eki.

Filip v současné době studuje na britském třináctiletém gymnáziu, kde si vybral obor dramaturgie a režie, takže by mohl později i nějaký ten videoklip své kamarádce režírovat. "Tohle mě hodně baví. A kdybych to měl brát podle toho, co by mě nejvíc bavilo, tak bych chtěl být herec. A pak mě zajímá režie a produkce. Příští rok budu maturovat, chci určitě pokračovat dál. Láká mě FAMO v Písku, což je filmová škola," svěřil se o svých budoucích plánech serveru iDnes.cz Filip.

Ve videoklipu si zahráli kromě Filipa a Eki také Martin Písařík, Eva Aichmajerová, Nela Slováková nebo Jaromír Nosek.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!