SuperStar má konečně vítězku! Je jí Sabina Křováková
zdroj: Profimedia

SuperStar má konečně vítězku! Je jí Sabina Křováková

3. 6. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po dlouhém půl roce koloběhu castingů a přenosových večerů plných nervů je konečně rozhodnuto o absolutním vítězi SuperStar.

Včerejší večer byl už od začátku hodně napjatý, ale na zbylých dvou finalistech nebyla tréma ani trochu poznat. Možná si chtěli poslední večer pořádně užít a také představa, že už končí nekonečný stres s přípravami na další představení jim přidala na pozitivní náladě. Po dlouhých měsících také konečně zavítají do svých domovů.

Finálový večer byl opravdu napínavý a do poslední chvíle nebylo jasné, kdo si šek na 100 tisíc eur nakonec odnese. Na jedné straně pohledný pětadvacetiletý Štefan "Itcho" Pčelár ze Slovenska s pěkným zastřeným hlasem, který měl podporu zejména u mladých fanynek a na druhé straně dvacetiletá Sabina Křováková, nepřehlédnutelná krásná holka z České republiky, která má jak obrovský hlasový rozsah, tak i velkou sílu osobnosti a jistotu na pódiu.

Oba dva zazpívali skvěle a i porota je ohodnotila velmi kladně. "Jsi jednou z nejzajímavějších soutěžících za celou éru SuperStar," řekl na adresu Sabiny Ondřej Soukup. A stejně tak to viděli i diváci, kteří jí poslali nejvíce hlasů a opravdu zaslouženě.

I když se Sabina dostala mezi finálovou dvanáctku s odřenýma ušima, probojovala do finále s přehledem.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku