Stane se Kim Kardashian první dámou USA? Její manžel hodlá kandidovat na prezidenta!
zdroj: Profimedia

Stane se Kim Kardashian první dámou USA? Její manžel hodlá kandidovat na prezidenta!

31. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zkouřený Kanye West na MTV Video Music Awards oznámil, že se chce ucházet o úřad prezidenta USA. Dělal si legraci nebo to myslel opravdu vážně?

Osmatřicetiletý rapper, který získal speciální cenu Michael Jackson Video Vanguard Award za přínos popové kultuře, se během děkovné řeči mj. vyjádřil k některým svým dřívějším excesům. Své mnohdy arogantní a konfliktní chování omlouval tím, že chtěl bojovat za umělce, ale nevěděl jak to dělat správně – takže k nim často byl neuctivý.

"To byl můj problém. Kontradikce," konstatoval.

Kanye rovněž přiznal, že si před svým projevem dopřál jointa.

"Zemřel bych pro umění. Pro to, čemu věřím. A umění nemůže být vždy slušné. Asi se teď v duchu ptáte, jestli jsem něco vykouřil, než jsem sem přišel. Odpověď je ANO. Něco malého jsem si ubalil," prohlásil.

Po této vyčerpávající zpovědi do mikrofonu zařval, že v roce 2020 bude kandidovat na prezidenta USA.

Není bez zajímavosti, že interpret hitu Jesus Walks se svým šokujícím prohlášením přišel cca deset let poté, co ostře napadl George Bushe. V souvislosti se řáděním hurikánu Katrina ho obvinil z toho, že se "nestará o černé lidi". Bush tuto událost později označil za jeden z nejodpornějších momentů svého prezidentování, ale mnozí lidé s Westem souhlasili.

Kompletní výsledky letošních MTV Video Music Awards naleznete zde.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku