Stallone nepřímo dementoval zvěsti o své smrti, Rihanna dál flirtuje s Drakem
zdroj: Vlastní foto autora

Stallone nepřímo dementoval zvěsti o své smrti, Rihanna dál flirtuje s Drakem

7. 9. 2016 – 20:34 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone se stal obětí odporného žertu. Kdosi totiž do éteru vypustil falešnou zprávu o jeho úmrtí. Představitel Rockyho Balboa reagoval zveřejněním vtipného snímku, na kterém pózuje společně s přeborníkem v těžké váze Sergeyem „Krusherem“ Kovzalevem – a je zjevné, že se stále těší tomu nejlepšímu zdraví.

Sylvester Stallone zdroj: Instagram

Jaime King

Herečka Jaime King veřejně poděkovala Taylor Swift za „neuvěřitelný dar“ nemocnici, která pomohla zachránit život jejího syna. Ten v pouhých pěti měsících musel podstoupit náročnou operaci srdce. „@taylorswift dělá spoustu nesobeckých činů, kterých si nikdo nevšimne, protože je dělá tiše, z takového skvělého místa bezpodmínečného obdarovávání,“ uvedla mj. hvězda TV seriálu Doktorka z Dixie.

Jaime King - dopis zdroj: Instagram

Andrea Verešová

Andrea Verešová má nového miláčka! Tentokrát čtyřnohého. Jmenuje se Kondor a je to prý mazlíček. „Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka. Nikdy Vás neurazí, nepodvedie, neohovorí Vás, nepošpiní (na rozdieľ od niektorých mojich kamarátov a známych, ktorým som dôverovala a mala veľmi rada...). Pes nevie čo je faloš a závisť. Bude pri Vás stáť v dobrom aj zlom a nemusíte sa báť žiadnej ‚rany pod pás'…“ okomentovala to na Facebooku.

Andrea Verešová zdroj: Facebook

Rihanna

Rihanna prostřednictvím Instagramu vyznala lásku svému profesnímu kolegovi Drakeovi. Devětadvacetiletý rapper přitom během svého projevu na předávání hudebních cen VMA udělal totéž. Zdá se tedy, že tu máme nový hvězdný pár.

Rihanna zdroj: Instagram

Nick Lachey

Americký zpěvák Nick Lachey a jeho manželka Vanessa prozradili, že čekají třetí dítě. A to způsobem, který magazín Mirror označil za „vůbec nejroztomilejší oznámení těhotenství“. Jak to udělali? Na to už se podívejte sami:

Nick Lachey zdroj: Instagram

Tereza Chlebovská

Novopečená maminka Tereza Chlebovská na Instagramu publikovala dojemný příspěvek určený pro její dcerku Emu. „Milá Emo, až si jednou budeš číst tento vzkaz, chci, abys věděla, že ač nikdy nebudeme Ti nejdokonalejší rodiče na světě, protože i pro nás je tato role zcela nová a vše se budeme učit za pochodu a občas uděláme nějakou chybu nebo přešlap, tak Tě vždy budeme milovat, a to nejvíce a nejlépe, jak jen dovedeme. Nic na světě nedokáže popsat ten nádherný pocit, že právě Tobě jsme mohli darovat život. Milujeme Tě, Emičko, navždy. Táta s mámou,“ uvedla.

Tereza Chlebovská zdroj: Instagram

John Legend a Chrissy Teigen

John Legend a Chrissy Teigen se rozhodli celému světu ukázat, jak uspávají svou čtyřměsíční dcerku Lunu. Proto natočili krátké video, které tento náročný proces zachycuje. John hraje na klavír, Chrissy chová a oba zpívají O' Christmas Tree. Co na to říkáte?

John Legend a Chrissy Teigen uspávají dítě zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!