Špatná zpráva: Brenda z Beverly Hills 90210 bojuje s rakovinou prsu
zdroj: Profimedia

Špatná zpráva: Brenda z Beverly Hills 90210 bojuje s rakovinou prsu

20. 8. 2015 – 10:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Populární herečka Shannen Doherty prozradila, že trpí rakovinou. Jak na tom momentálně je a jaká je prognóza? A proč podala na žalobu, která jí spravovala finance? To se dozvíte z tohoto článku.

Čtyřiačtyřicetiletá hollywoodská hvězda magazínu People poskytla prohlášení, ve kterém potvrdila, že v současné době podstupuje léčbu a poděkovala svým blízkým za jejich podporu.

"Nadále se snažím cvičit, správně stravovat a uchovat si velmi pozitivní přístup k životu," uvedla. "Jsem vděčná své rodině, přátelům i lékařům za jejich podporu. A samozřejmě i svým fanouškům, kteří při mně stáli."

Shannen byla nucena kápnout božskou poté, co portál TMZ.com přinesl informace o právních dokumentech, ze kterých plyne, že žaluje společnost Tanner Mainstain Glynn & Johnson. Ta se dřív starala o její finance a údajně za ní neplatila zdravotní pojištění.

Podle žaloby byla Doherty zákeřná nemoc diagnostikována v březnu 2015. "Zjistila, že má invazivní rakovinu prsu, která metastazovala do minimálně jedné lymfatické uzliny, a bylo jí řečeno, že její rakovina se rozšířila v průběhu roku 2014 (kdy nebyla pojištěná)," píše se v ní.

"Pokud by byla pojištěná a měla možnost navštívit svého lékaře, rakovina teoreticky mohla být zastavena a tak by nebylo zapotřebí nasadit léčbu (včetně mastektomie a chemoterapie), kterou žalobkyně pravděpodobně bude muset podstoupit teď."

Tanner Mainstain však jakékoliv pochybení odmítla a výše citovaná tvrzení označila za "zjevně nepravdivá".

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku