Šokující tvrzení osmnáctileté modelky: 'Během pařby s Justinem Bieberem mě zdrogovali!'
zdroj: Facebook

Šokující tvrzení osmnáctileté modelky: 'Během pařby s Justinem Bieberem mě zdrogovali!'

29. 9. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kontroverzní popový zpěvák má na krku další skandál. Novozélandská kráska Bailey Scarlett naznačila, že on a jeho přátelé ji zdrogovali.

Bailey na svém Facebooku uvedla, že zatímco si v Melbourne užívala s Justinem Bieberem a jeho kamarády, někdo jí do pití nasypal drogy.

Z jejího vyjádření plyne, že v neděli večer vyrazila do nahrávacího studia v Cremorne, kam byly kromě ní pozvány i další modelky. Po příjezdu si dala koktejl s vodkou a pak ještě jeden drink. Následně se jí začala silně točit hlava a "stala se nesouvislou".

Později však inkriminovaný příspěvek odstranila – prý z právních důvodů.

"Touto záležitostí se nyní zabývají právní a policejní odborníci. Děkuji vám všem za pomoc, podporu a přání všeho dobrého pro Bailey," komentovala to jedna její přítelkyně.

Justin Bieber zdroj: tisková zpráva

Podle několika zdrojů z Justinova okolí se Scarlettiny skleničky nikdo jiný ani nedotkl. Policejní mluvčí Mellisa Seach nicméně prohlásila, že dívka byla pevně přesvědčena o opaku a že její zdravotní stav si vyžádal transport do špitálu.

"Byla odvezena do nemocnice k lékařskému ošetření a doporučili jsme jí, aby se dostavila na stanici v Richmondu a učinila tam oficiální výpověď," konstatovala.

Alex McDonnel, který párty organizoval, se domnívá, že Bailey dostala panický záchvat. Interpret hitu Never Say Never se této kauze zatím nijak nevyjádřil.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku