Šokující svědectví bývalé právničky: „Bill Cosby je sexuální predátor!“
zdroj: tisková zpráva

Šokující svědectví bývalé právničky: „Bill Cosby je sexuální predátor!“

16. 11. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmasedmdesátiletý herec a komik údajně omámil a sexuálně napadl čtrnáct žen. Jedna z nich nyní promluvila.

Bývalá právnička Tamara Green se prý obětí Cosbyho zvrhlých choutek stala v roce 1970, kdy ji hvězda The Bill Cosby Show měla nadrogovat a následně osahávat.

„Ve skutečnosti je to sexuální predátor,“ řekla osmapadesátiletá žena v exkluzivním rozhovoru pro magazín People. „Nijak nezpochybňuji, že ten muž udělal mnoho dobrého, ale v jádru je špatný.“

„Není fiktivní Dr. Huxtable nebo prodavač Jell-O (značka želatinových dezertů, pozn. red.). Je to Bill Cosby, který měl dlouhá léta pocit, že jakožto celebrita stojí nad zákonem. A já ho vždy budu považovat za malého muže, protože velký muž dokáže přijmout své silné i slabé stránky,“ dodala.

Cosbyho mluvčí David Brokaw se k tomu zatím nijak nevyjádřil. V minulosti však tyto výpovědi označil za nepravdivé.

Bill Cosby zdroj: Profimedia

Celý skandál vypukl před několika lety, když jistá Andrea Constand obvinila Cosbyho ze sexuálního napadení. Okresní prokurátor však předložené důkazy shledal „nedostatečně důvěryhodnými a nepřípustnými.“

"Argumentoval, že by to bylo tvrzení proti tvrzeni," uvedla Green.

Constand následně podala civilní žalobu a na její stranu se postavilo dalších třináct žen s podobnými příběhy. Jenže obě strany se nakonec dohodly na mimosoudním vyrovnání. Výše odškodnění nebyla nikdy zveřejněna.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku