Šok! Známé celebrity mají společného drogového dealera!
zdroj: Profimedia

Šok! Známé celebrity mají společného drogového dealera!

14. 5. 2013 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Leon Starino Anderson celebritám sežene všechno, o co si řeknou. Včetně extáze a kokainu.

Leon Anderson se neustále chlubí svými úzkými vazbami s mnoha sportovními, hudebními i filmovými hvězdami, jako je například Rihanna, Chris Brown, Lewis Hamilton, Will.i.am, Nicole Scherzinger či Louis Smith. Řadu z nich prý počítá mezi své dobré přátele - a snaží se splnit každé přání, které jim vidí na očích.

Málokdo ale ví, že Anderson – který byl často vídán v přítomnosti Justina Biebera během jeho kontroverzního turné po Velké Británii – si vydělává i prodejem tvrdých drog.

"Je to součástí služeb, které poskytuji. Musím být schopen to (drogy) sehnat. Mezi mé klienty patří největší světové celebrity," sdělil Anderson reportérům magazínu The Sun, kteří se vydávali za bohaté podnikatele. Aby svá slova doložil, nechal jim nechal do hotelu přivézt kokain a extázi v hodnotě cca 280 britských liber (asi 8500 Kč).

Rihanna zdroj: tisková zpráva

"Jsem jejich pravá ruka. Když jsou v Londýně a dostanou chuť někam si vyrazit, zavolají mi a já zařídím vše od restaurací a klubů po cokoliv jiného, co chtějí," říká o svých slavných klientech šestadvacetiletý podnikavec.

Leon redaktorům nabízel i prvotřídní prostitutky. "Pracují pro mě ty nejlepší holky na světě. Takže pokud si s nimi chcete užít, můžu to zařídit. Nebo vás vezmu do jednoho klubu. Je naprosto diskrétní a nikdo vás tam nebude rušit," sliboval.

Zdá se tedy, že minimálně některé hvězdy showbyznysu žijí mnohem divočeji, než si většina z nás myslí. To ostatně potvrzuje i sám Anderson. "Nedávno jsem s jednou světoznámou celebritou strávil asi měsíc. Organizoval jsem pro něj úplně všechno. Byla to těžká práce. Miluje párty a miluje ženy. Nakonec to zašlo příliš daleko. Chtěl, abych s ním všude chodil a sháněl mu tvrdé drogy."

O kom to asi mluvil?

Zatím bez komentáře, buďte první!