Šok! Ložnice Michaela Jacksona skrývá dětskou svatyni, plyn a drogy
zdroj: tisková zpráva

Šok! Ložnice Michaela Jacksona skrývá dětskou svatyni, plyn a drogy

13. 6. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Právě včera byly publikovány šokující fotky ložnice krále popu, ve které se našlo mnoho podivných věcí.

Fotografie ukazují dům, který byl po jeho smrti v červnu roku 2009, v hrozném stavu. Nezapomenutelný zpěvák zemřel v padesáti letech zřejmě na předávkování léky a zanechal po sobě své tři potomky.

Všude po pokoji, na podlaze i posteli se válely lahvičky s prášky proti nespavosti, bolestem a jiným neduhům. Pokoj doplňuje dále i bizarní svatyně, tedy komoda a zrcadlo, kde se skví plakát smějícího se dítěte s nápisem "Sweet Baby" a rámečky s cizími dětskými fotografiemi. Co tím chtěl Jackson říct? Měl tolik rád děti, nebo mu dětské obrázky dodávaly energii, kterou už příliš neměl?

ložnice Michaela Jacksona zdroj: Profimedia

Fotografie, pořízené v pronajaté vile za 100 tisíc dolarů měsíčně na North Carolwood Drive v L.A., poskytli novinářům přátelé Jacksonových. Chtěli jimi ukázat, v jakých zmatečných podmínkách strávil zpěvák své poslední dny.

ložnice Michaela Jacksona zdroj: Profimedia

Vedle zpěvákovi postele byla nalezena nitrožilní infuze a kanystr s kyslíkem a dalších jedenáct kanystrů bylo umístěno v rohu místnosti. Šatní skříň obsahovala zpěvákovy známé kostýmy, ve kterých vystupoval a celý dům se nesl v duchu jeho zašlé slávy. Nutno dodat, že se jeho jediná patnáctiletá dcera Paris před několika dny pokusila o sebevraždu. Možná na ni dolehla samota a tíha odkazu, který ji její slavný otec zanechal.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku