Sofia Vergara: 'Nakupování podprsenek je pro mě noční můrou'
zdroj: tisková zpráva

Sofia Vergara: 'Nakupování podprsenek je pro mě noční můrou'

9. 4. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletá herečka a modelka se nechala slyšet, že by si občas přála mít menší prsa.

Sofia Vergara v rozhovoru pro magazín Vanity Fair přiznala, že když se přestěhovala do Los Angeles, musela spodní prádlo shánět v obchodech pro striptérky, tanečnice a prostitutky.

"Prostě štíhlé ženy s gigantickými prsy," konstatovala. "Protože ta moje jsou opravdu obrovská. A nakupování podprsenek je pro mě noční můrou. Chodila jsem pro ně na místa jako Frederick’ of Hollywood."

"Věřte mi, že bych ráda měla falešná prsa. Tohle opravdu není legrace. Lehnu si a prsa se mi doslova roztečou všemi směry," dodala.

Vergara, která pochází z Kolumbie, rovněž prozradila, že prorazit v USA pro ni vůbec nebylo jednoduché. Mj. měla problémy se svým silným španělským přízvukem.

"Najala jsem si hlasového kouče a musela tvrdě pracovat. Je to vyčerpávající. Je to i nudné. A já mám špatný sluch, víte? Žila jsem v téhle zemi přibližně dvacet let a pořád zněla jako… Tak jsem šla na konkurz a jediné, na co jsem se dokázala soustředit, byla pozice jazyka. Neuspěla jsem. A pak jsem si myslela, že když se svým přízvukem nedokážu sehnat práci, asi herectví není práce pro mě," zavzpomínala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku