Slováček konečně přiznal nevěru. Dáda mu řekla, ať se k milence odstěhuje
zdroj: Profimedia

Slováček konečně přiznal nevěru. Dáda mu řekla, ať se k milence odstěhuje

18. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dáda Patrasová vydala obsáhlé prohlášení, ve kterém se vyjádřila k záletům svého manžela Felixe Slováčka. Podle svých vlastních slov doufá, že tím uklidní současné mediální šílenství.

Situace v rodině devětapadesátileté zpěvačky a herečky je prý v posledních týdnech velmi nepříjemná a bolestná.

"Každý den jsem vystavena velkému stresu a nepříjemným dotazům. A proto jsem se rozhodla naposledy promluvit…" uvedla Patrasová v prohlášení, které poskytla exkluzivně serveru Revue.iDNES.cz.

Nekorunovaná královna lidských srdcí prozradila, že jejího muže konečně přestalo bavit zapírání a přiznal to, co všem bylo už dávno jasné – tedy že pohledná výtvarnice Lucie Gelemová opravdu není jen jeho kamarádka.

"Doznal dokonce i to, že mi několikrát lhal a strávil s ní i nejednu noc," konstatovala Dáda, která Felixovi následně řekla, ať se ke své milence odstěhuje.

Úspěšný saxofonista to ale odmítl s tím, že Patrasovou miluje a chce žít s ní. A ta se rozhodla dát mu ještě jednu šanci. Pochopitelně však trvá na tom, aby se Felix s Luckou přestal stýkat – což nebude jednoduché. Gelemová se totiž nehodlá vzdát bez boje.

"Je to velmi tvrdá, nelítostná a slávychtivá žena. I přes to ale věřím, že pochopí, jak se situace má a přestane do mé rodiny dál zasahovat. Naše manželství se jí možná povedlo pošlapat, ale rozhodně ne zničit. Na to je příliš silné," komentovala to Dáda.

"Ráda bych také vyvrátila fámy o rozvodu. Žádný totiž neplánujeme. Jediný papír, na kterém si trvám, je majetkové vyrovnání. Prosím tímto veřejnost, aby respektovala naše soukromí a dala nám potřebný čas. Jedině tak se zasazené rány dokážou zahojit. Jsem opravdu hodně vyčerpaná a toužím po klidu… Děkuji," uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku