Slavná topmodelka na titulce magazínu dostala ránu! Poznáte ji?
zdroj: Profimedia

Slavná topmodelka na titulce magazínu dostala ránu! Poznáte ji?

3. 10. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tak na takovou parádu si britská kráska za rámeček asi nedá! Takovou obálku jsme u ní ještě neviděli a to jich nafotila už desítky, možná stovky!

Řeč je samozřejmě o devětatřicetileté Kate Moss, kterou na nejnovější obálku magazínu Document zvěčnil známý fotograf Mario Testino. Na tom by nic divného nebylo, kdyby fotografii nepřemaloval umělec Paul McCarthy, který je znám svými kontroverzními díly a sochami. "Je to nová idea krásy, viděna očima Paula McCarthyho," svěřili se tvůrci časopisu.

Kate Moss zdroj: Profimedia

Je to každopádně dost netradiční obálka, kdy z tváře Kate vychází jiný subjekt, taková socha od Goyi a to vše je doplněno mašličkou a ušima ve stylu Minnie Mouse. Magazín, který je zaměřený na módu a kulturu, vychází ve středu v Paříži. I když by v něm málokdo známou tvář topmodelky poznal, obálka jistě zaujme a o to víc vzbudí překvapení, když se kupující dozví, kdo se za podivnou malbou ukrývá.

Kate Moss zdroj: tisková zpráva

Kate byla objevena při návratu z rodinné dovolené ve svých čtrnácti letech na letišti Sarah Doukas z modelingové agentury Storm. OD té doby její hvězda prudce stoupala a i přes svou malou výšku se stala postupně tváří všech významných módních značek. Od roku 2007 žije s rockerem Jamie Hincem, s nímž se v červenci 2011 vzali.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku