Simon Helberg z Teorie velkého třesku tajil narození druhého dítěte
zdroj: Profimedia

Simon Helberg z Teorie velkého třesku tajil narození druhého dítěte

25. 6. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Představitel leteckého inženýra Howarda Wolowitze se před několika měsíci stal podruhé otcem.

Wilder Towne Helberg se narodil 23. dubna. Jeho otec o tom však nikomu neřekl. A protože mlčela i Simonova žena Jocelyn Towne, celá věc vyšla najevo teprve před několika dny, kdy se třiatřicetiletý herec pochlubil, že za poslední dva roky stihl udělat dva filmy a dvě děti.

To, že je Jocelyn těhotná, přitom loni v lednu potvrdil bez vytáček. Byť je pravdou, že jinou možnost v podstatě ani neměl - sedmatřicetiletá herečka s tím totiž pózovala na jejím červeném koberci a její bříško už bylo prostě nepřehlédnutelné. „Ano, je v jiném stavu. Nemohu si přivlastnit všechny zásluhy…“ zažertoval tenkrát v pořadu Entertainment Tonight's.

Simon Helberg zdroj: Profimedia

Dvouletá Adeline se tak může radovat z malého bratříčka. Připomeňme, že Jocelyn a Simon se vzali ve stejném roce, kdy Simon začal natáčet Teorii velkého třesku – tedy 2007.

Není bez zajímavosti, že na obou výše zmiňovaných filmech Simon spolupracoval právě se svou půvabnou ženou. Ta je autorkou scénáře i režisérkou snímku I Am I, ve kterém oba hráli, a spolurežisérkou komedie We'll Never Have Paris, ke které napsal scénář Simon.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku