Shia LaBeouf byl v Austinu zatčen za intoxikaci na veřejnosti
zdroj: Profimedia

Shia LaBeouf byl v Austinu zatčen za intoxikaci na veřejnosti

10. 10. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětadvacetiletý americký herec má na krku další skandál - opět skončil za mřížemi. I tentokrát kvůli tomu, že to přehnal s alkoholem.

Z dostupných informací plyne, že LaBeouf v texaském Austinu vyrazil na tah po 6. ulici, proslulé velkým množstvím barů a jiných zábavních podniků. V nich se ztřískal pod obraz a následně budil veřejné pohoršení.

Hvězda Transformerů byla zadržena bez použití síly, nicméně podle strážců zákona nespolupracovala a chovala se "poněkud agresivně".

Není to přitom poprvé, kdy se Shia kvůli své zálibě v nadměrném pití dostal do konfliktu se zákonem. V červnu ho na Broadway sebrali za výtržnictví.

"S vytřeštěnýma očima a rozcuchanými vlasy nejprve honil bezdomovce po divadelní čtvrti Theater District. Zdálo se, že chce jeho baseballovou kšiltovku nebo sáček s jídlem od Mc´Donalda. Později se v divadle Studio 54 bavil tím, že plácal herce, kouřil cigarety a vykřikoval oplzlosti," popsal incident magazín Daily Mail.

Týden po tomto incidentu se rozhodl, že s démonem alkoholu skoncuje a vyhledal odbornou pomoc. Léčba však evidentně nezabrala…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku