Sharon Stone: Potratila jsem dvojčata v pátém měsíci
zdroj: tisková zpráva

Sharon Stone: Potratila jsem dvojčata v pátém měsíci

8. 10. 2009 – 16:25 | Magazín | red | Diskuze:

LOS ANGELES (Famous) – Herečka Sharon Stone konečně dokáže mluvit o své největší osobní tragédii – potratu. Prožila si hned dvojnásobný a to až v pátém měsíci těhotenství, takže ji museli lékaři operovat. A dodnes považuje tuto zkušenost za jednu z nejtragičtějších ve svém životě. Sama si přitom adoptovala chlapečky Roana, Lairda a Quinna.

„Měla jsem dvojnásobné těhotenství a přišla jsem o něj v pátém měsíci. A bylo to opravdu ošklivé, protože jsem musela být operována, když mé děti zemřely. Je to trauma, které člověk nedokáže unést,“ přiznala jednapadesátiletá Sharon.

Právě potratu připisuje svůj výrok o tragédii v čínské provincii S´čchuán, kde loni zemřely tisíce dětí po ničivém zemětřesení. A Stonová tehdy prohlásila, že to bylo kvůli jejich „karmě“.

„V tu chvíli jsem byla tak zdrcená vlastním žalem a skutečně jsem se snažila promítnout do jejich vlastního truchlení. Sama jsem přišla o děti. A to vše na mě bylo moc. Mluvila jsem tehdy jako zdrcená matka,“ tvrdí dnes hvězda Základního instinktu.

Zatím bez komentáře, buďte první!