Shakira: Univerzitu jsem studovala jako kluk
zdroj: tisková zpráva

Shakira: Univerzitu jsem studovala jako kluk

20. 10. 2009 – 18:04 | Magazín | red | Diskuze:

LOS ANGELES (Famous) – Kolumbijská zpěvačka Shakira v roce 2006 studovala historii na univerzitě v Kalifornii. Že o tom nikdo neví a že ji na škole nikdo neviděl? Není divu. Vypadala totiž spíš jako student, nikoli jako studentka. Aby se vyhnula pronásledování a humbuku, chodila na přednášky v převlečení za kluka a používala také pseudonym.

„Potřebovala jsem si dát pauzu sama od sebe. Vesmír je tak široký, že prostě nemůžu být jeho středem. Tak jsem se rozhodla jít na tu univerzitu a studovat historii v letním semestru, prostě jsem chtěla změnu a ochutnat studentský život. Nosívala jsem kvůli tomu kšiltovku a velký batoh, vypadala jsem jako kluk. Nikdo mě nepoznal. Někteří lidé se na mě dívali velmi podezřívavě, několik lidí se mě zeptalo, kdo jsem, ale já jsem se představovala jako Isabelle. Mohla bych chodit na školu pořád, kdybych chtěla,“ tvrdila Shakira britskému listu The Guardian.

Studium na University of California v Los Angeles pro ni bylo velmi příjemnou změnou, protože jinak se celý život věnuje jen a pouze zpívání.

„Měla bych se tomu věnovat míň. Dělám to už dvacet let, ale pořád se o svou kariéru úzkostně starám. Pořád se zajímám o hudbu. Nejsem normální,“ dodala zpěvačka.

Zatím bez komentáře, buďte první!