Sexy mamina Hilary Duff představila svou nejnovější knihu
zdroj: Profimedia

Sexy mamina Hilary Duff představila svou nejnovější knihu

17. 4. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Bývalá dětská hollywoodská hvězdamá nyní plné ruce práce s propagací své oslední knihy Pravda, kterou představila v dětském knihkupectví La Verne toto úterý v Kalifornii.

Pětadvacetiletá herečka a zpěvačka je matkou ročního synka Luca Cruz Comrieho, bez kterého je jen málokdy spatřena. Hilary si na akci oblékla upnuté kožené kalhoty, černý svetr a slušivý červený klobouk, který skvěle kontrastoval se zbytkem outfitu.

Herečka díky těhoteství přibrala pěkných pár kilogramůl navíc a donedávna se jich nemohla zbavit. Naštěstí díky trenérovi boxu, kterému přišla na chuť a zdravé stravě se jí tělo opět začíná tvarovat do původního stavu. Na akci jí to velice slušelo a rozdávala úsměvy na všechny strany.

Hilary Duff zdroj: Profimedia

Kniha Pravda je závěrečným dílem z triologie Elixír. "V návaznosti na trýznivé události knih Elixír a Oddaný a také obřadu, který málem zabil Sage, stojí Clea před novou realitou: S duší Sage v těle Nica vypadá její životní láska hrozně moc jako přítel její nejlepší kamarádky. Může být Clea i Sage opravdu šťastné za těchto okolností?," láká upoutávka z nové knihy.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku