Sexy David Beckham přiznal svůj zadek při focení pro H&M!
zdroj: Profimedia

Sexy David Beckham přiznal svůj zadek při focení pro H&M!

21. 8. 2013 – 11:23 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Fotbalová kariéra už jde mimo něj, zato ve fotomodelingu se cítí jako ryba ve ve vodě.

He did it again! Ano, přesně tak, není to totiž jeho první počin pro oblíbenou značku obchodního řetězce. Sedmatřicetiletý bývalý špičkový fotbalista, který nedávno slavnostně zakončil svou hvězdnou kariéru, se vzhlédl aktuálně v roli modela a dámy se mají opravdu nač těšit! Vyrýsované potetované tělo někdejšího idola, kterého sice už nahradila spousta mladších ikon, stále dokazuje, že do starého železa rozhodně nepatří.

Focení pro podzimní kolekci pánské řady spodního prádla si náležitě užil, jak můžete vidět v přiloženém videu. "Miluju tenhle zastaralý sportovní styl u mé nové kolekce pro H&M. Vesty, dlouhé rukávy a pyžamové kalhoty budu určitě nosit celou sezónu," svěřil se otec čtyř dětí.

David Beckham prádlo zdroj: Profimedia

A co říká na samotné focení? "Bylo to skvělé fotit v šatně staromódního East Endu! Byl to jako se vrátit ke svým kořenům, když jsem začínal," rozplýval se.

Také se spekulovalo, zda nebyl při focení najmut dublér na jeho zadek a samozřejmě i přední část těla. "Mohu potvrdit, že rozkrok i zadní strana jsou moje. Slyšel jsem to druhý den po focení. Někdo řekl, že jsem měl záskok na svůj zadek, ale ne, mohu potvrdit, že je opravu můj," řekl David.

zdroj: youtube.com

 

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku