Sexbomba Olivia Wilde prozradila, jak se vyrovnává se stárnutím
zdroj: Profimedia

Sexbomba Olivia Wilde prozradila, jak se vyrovnává se stárnutím

21. 8. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednatřicetiletá irsko - americká herečka a modelka je prý zcela přesvědčena o platnosti rčení "čím starší, tím moudřejší". Proto se přibývajícího věku neděsí.

Wilde prohlásila, že se neustále učí ze svých minulých chyb a tyto cenné lekce používá k přípravě na budoucnost.

"Třicetiny vnímám jako živnou půdu," vysvětlila v rozhovoru pro časopis Elle. "Dvacetiny jsou tu od toho, abyste spoustu věcí zku....y a třicetiny jsou určené k uplatnění znalostí, které jste zmiňovaným zkur....m něčeho získaly, aby tyto zkušenosti byly k něčemu užitečné."

Hvězda seriálu Dr. House prý pečlivě pozoruje starší ženy ve svém okolí a snaží se toho od nich co nejvíc okoukat.

"Zjistila jsem, že většina žen, ke kterým opravdu vzhlížím – ženy které znám osobně i ženy, které obdivuji jen zdálky – jsou čtyřicátnice," konstatovala.

Jinak řečeno, Olivia se vysloveně těší na to, až jí bude čtyřicet. Její představa je taková, že bude relaxovat s rodinou a rozjímat o své práci, se kterou to mimochodem docela přehání. Například horor Vzkříšení démona točila v pokročilém stádiu těhotenství. Některé scény dokonce vznikly těsně před porodem v osmém měsíci.

"Nálada na place byla emocionálnější. Vše jsem vnímala značně intenzivněji a troufám si říct, že díky tomu je můj výkon možná o něco zajímavější”," komentovala to nejerotičtější žena planety roku 2009. Co na to říkali její lékaři, si ale raději nechala pro sebe…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku