Servírce, která se vyspala se Zaynem Malikem z One Direction, hrozí smrtí!
zdroj: tisková zpráva

Servírce, která se vyspala se Zaynem Malikem z One Direction, hrozí smrtí!

30. 1. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po tom, co se provalila na veřejnost nevěra Zayna Malika se servírkou Courtney Webb, dal jejich společný kamarád na twitter její telefonní číslo a spustil tak lavinu nenávistných vzkazů na její adresu.

V současné době se mluví o kapele One Direction zejména kvůli jejímu nevěrnému členovi Zaynu Malikovi, který podvedl svou řítelkyni Perrie Edwards se servírkou Courtney na své narozeninové párty.

Po tom, co umístil kamarád Zayna na twitter číslo Courtney, začaly jí přicházet stovky vzkazů od zpěvákových fanoušků. V sms zprávách a hlasových vzkazech ji vyhrožovali a někteří ji přáli dokonce smrt. Do médií se svěřila: "Očekávala jsem, že mi přijdou nenávistné zprávy, ale že se to takto vymkne kontrole, to určitě ne. Dostala jsem stovky vzkazů od lidí z celého světa! Jedna holka z Ameriky mi dokonce během hodiny zanechala šest hlasových zpráv se vzkazem, že mě hodlá zabít. Bylo to vážně děsivé."

Zayn Malik zdroj: tisková zpráva

Telefonní číslo servírky umístil na internet Leon Anderson přezdívaný Starino, který ho ale už po třech hodinách vymazal. I takový krátký čas stačil na to, aby se spustila vlna nenávisti na adresu Courtney. "To bylo od Leona opravdu velkolepé. Nebyla jsem to já kdo podváděl, ale Zayn a Leon mu v tom nezabránil," dodala Courtney.

Zatím bez komentáře, buďte první!