Seriál Jak jsem poznal vaši matku nahradí Jak jsem poznala vašeho taťku!
zdroj: tisková zpráva

Seriál Jak jsem poznal vaši matku nahradí Jak jsem poznala vašeho taťku!

31. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jeden z nejpopulárnějších seriálů nejen v USA, ale i u nás, vysílá stanice CBS už devátým rokem a díky jeho úspěchu se fanoušci mohou těšit na jeho originální pokračování.

Netradičně vyprávěný sitcom z prostředí New Yorku, který pojednává o pěti přátelích, tedy architektu Tedovi, který hledá tu jedinou a pravou ženu svého života, dále páru z vysoké, právníkovi Marshallovi a učitelce z mateřské školky Lily, reportérce Robin a ženskými posedlým Barneym. Právě běží devátá série a tvůrci seriálu se rozhodli udělat pokračování! Fanoušci se mohou těšit na Jak jsem poznala vašeho tátu, tedy pohled z ženské perspektivy na hledání toho pravého.

How I Met Your Mother zdroj: tisková zpráva

V návaznosti na původní seriál bude nyní matka hledat ideálního muže pro život v kontextu vztahů s přáteli a milostných vztahů. I když ještě natáčení nové série nezačalo a je pouze ve své předběžné fázi, už nyní se rojí diskuse, že nový koncept může zcela rozbít původní myšlenku seriálu. Finální série tak může také přinést zcela nové postavy, protože ta pravá matka, kterou Ted celou dobu hledal, žila v jiném prostředí a s jinými lidmi. Fanoušci seriálu mohou tedy jen doufat, že tvůrci nešlápnou vedle a my uvidíme alespoň některé postavy z původní "Matky".

zdroj: youtube.com


Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku