Selena Gomez se rozplývá nad Taylor Swift. Prý je  za ni velmi vděčná
zdroj: Profimedia

Selena Gomez se rozplývá nad Taylor Swift. Prý je za ni velmi vděčná

29. 9. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiadvacetiletá americká zpěvačka po dlouhé době opět vystoupila s Tay-Tay a rozpovídala se o jejich přátelství. Co všechno prozradila?

Když Taylor Swift během svého nedávného koncertu ve Staples Center pozvala na pódium Selenu Gomez – k čemuž podle magazínu People naposledy došlo v roce 2011 v New Yorku - fanoušci obou hvězd doslova šíleli.

"Takovou show jsem ještě nikdy neviděla," řekla Selena, která s Taylor zazpívala Good For You. "Bylo to neuvěřitelné. Samozřejmě jsem viděla všechna její turné, ale tohle bylo šílené."

Obě hvězdy spolu často chodí na předávání různých cen, kde pak v první řadě tancují, objímají se apod. "Jsem z ní super nadšená," uvedla expartnerka Justina Biebera a dodala, že v průmyslu, kde panuje tvrdá konkurence, je tento typ přátelství velmi vzácný. O to víc si ho proto váží.

 "Jsem za ni velmi vděčná," prohlásila o Taylor.

Ještě loni to ovšem vypadalo poněkud jinak. Selena se kvůli Justinovi nejprve nepohodla s Kylií a Kendall Jenner a následně ze seznamu svých přátel na Instagramu vymazala nejen obě zmíněné sestry, ale i Biebera a Swift. Inu, zamilovanost dokáže být pěkný prevít…

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!