Selena Gomez a Demi Lovato ovládly letošní Teen Choice Awards v ženské kategorii
zdroj: tisková zpráva

Selena Gomez a Demi Lovato ovládly letošní Teen Choice Awards v ženské kategorii

12. 8. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Teenagerská soutěž Teen Choice Awards zná své vítěze. Radovat se mohou především Selena Gomez a Demi Lovato.

Jednadvacetiletá Selena a dvacetiletá Demi dohromady získaly celkem šest cen. Selena Gomez triumfovala v kategoriích Nejvíce sexy zpěvačka, Rozchodová píseň (za skladbu Come And Get It) a Letní hudební hvězda.

Demi Lovato si oproti tomu odnesla prvenství v kategoriích Ženská umělkyně, Ženská televizní osobnost (za účast v porotě talentové soutěže X-Factor) a Singl v ženské kategorii (za píseň Heart Attack).

Demi Lovato zdroj: tisková zpráva

Úspěch zaznamenala také Miley Cyrus a dostala ocenění za roli Missi v seriálu Dva a půl chlapa a také převzala cenu za Ikonu stylu a Letní song (za singl We Can´t Stop).

Připomeňme, že Demi se dařilo už loňský rok, kdy se stala ženskou letní hudební hvězdou. Selena Gomez tenkrát prohrála s výše zmíněnou Miley Cyrus v boji o titul nejkrásnější ženy, ale společně s hudební skupinou The Scene zazářila v kategoriích Hudební skupina na prvním místě.

Kromě hudebních kategorií vyhlašování Teen Choice Awards zahrnuje i filmové a televizní herce, sportovce, módní ikony a nebo například nejoblíbenější osobnost na sociální síti.

Zatím bez komentáře, buďte první!