Sarah J. Parker se Carrie ze Sexu ve městě vůbec nepodobá!
zdroj: Profimedia

Sarah J. Parker se Carrie ze Sexu ve městě vůbec nepodobá!

7. 8. 2013 – 12:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herečka žije svůj život podle jiných pravidel, než její seriálová postava píšící články o sexu pro New York Star.

Je jí osmačtyřicet a má téměř vše - kariéru, manžela a děti. Právě to poslední její hrdinka Carrie nikdy nechtěla a život s panem Božským jí úplně stačil. Sarah má se svým manželem Matthewem Broderickem dokonce tři potomky a to jedenáctiletého Jamese Wilkieho a čtyřletá dvojčátka Marion Lorettu Elwell a Tabithu Hodge, obě jako by jí z oka vypadla.

Před svým manželem, kterého si v roce 1997 vzala, chodila sedm let s dalším známým herecem Robertem Downey Jr. Ale i její manželství mělo trhliny, kdy pár měl manželskou krizi a došlo dokonce i na nevěru. "Miluju Matthewa Brodericka. Možná to zní šíleně, ale fakt ho miluju," říká po více jak patnáctiletém manželství, které v Hollywoodu patří k těm nejstabilnějším.

Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker | zdroj: Profimedia

Vedle její milované rodiny je to právě její práce, která ji nesmírně baví a z toho vyplývající kontrakty, jako například aktuálně pro obuvního mága Manola Blahnika. "Obuvní byznys je tak vzrušující! Už nemusíme vytvářet jen neutrální černou nebo hnědou," říká Jessica o botách za 250-450 dolarů, které pomáhala navrhnout.

V novém vydání magazínu Harper´s Bazaar herečce patří titulní strana a mnoho dalších uvnitř, na kterých pózuje v outfitech od Marca Jacobse, Chanelu a Gucciho. Vlastně si ten svůj malý Sex ve městě stále tak trochu žije, ale obohacena velikou rodinou, která je pro ni vším.

Zatím bez komentáře, buďte první!