Sarah Drew: „Přijmout první těhotenství pro mě nebylo lehké“
zdroj: Profimedia

Sarah Drew: „Přijmout první těhotenství pro mě nebylo lehké“

26. 9. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pro třiatřicetiletou americkou herečku prý vůbec nebylo jednoduché srovnat se s tím, že bude matkou.

Sarah Drew, která momentálně čeká svého druhého potomka, trpí těžkými ranními nevolnostmi, většinu noci tráví na záchodě a neustále bojuje s chutí na sladké. Navzdory tomu si těhotenství užívá mnohem víc, než to předešlé

„Opravdu to pro mě nebylo jednoduché. Byla to nejen fyzická, ale i emocionální zátěž,“ uvedla v rozhovoru pro časopis Fit Pregnancy a dodala:

„Stále jsem truchlila nad tím, že jedna kapitola mého života definitivně končí. Věděla jsem, že budu muset obětovat mnohem víc, než jsem byla zvyklá obětovat, ale nevěděla jsem, jak to bude v praxi vypadat, ani zda budu dobrá máma.“

Sarah Drew zdroj: Profimedia

Hvězda seriálu Chirurgové (která tvrdí, že výchova dětí je nejtěžší práce na světě) si nenechala prozradit, zda čeká chlapečka či holčičku. Byla by však pochopitelně ráda, kdyby její dvou a půlletý syn Micah Emmanuel dostal sestřičku – zvlášť když dceru si tajně přála už poprvé.

„Micah to taky tak tipuje. A dokonce jí vybral i jméno - Moses. Ale to holčičce určitě nedáme. Není to trendy,“ řekla se smíchem Sarah.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku