Sandra Bullock oslavila padesátiny
zdroj: tisková zpráva

Sandra Bullock oslavila padesátiny

29. 7. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavná herečka sice vypadá tak na třicet, ale ve skutečnosti je jí už padesát. Významné životní jubileum zapila ve Wyomingu.

Přestože Sandra měla narozeniny v sobotu, slavit začala už ve čtvrtek a to v podniku Million Dollar Cowboy Bar nacházejícím se v městečku Jackson.

„Sandra se občas ráda chová jako úplně normální člověk,“ prozradila magazínu People Dianne McManus z country skupiny Southern Soul Allstars, která v té době v baru zrovna vystupovala. „Takže prostě zničehonic přišli, tančili a udělali spoustu fotek.“

Sandra Bullock zdroj: Instagram

Nikoho asi nepřekvapí, že několik těchto fotek už se objevilo na Instagramu. Například Sandřina kamarádka Chelsea Handler se pochlubila povedeným snímkem, na kterém se hvězda Nebezpečné rychlosti a její sestra Gesine vzájemně dotýkají svými nosy.

Sandra Bullock zdroj: Instagram

Sandru doprovázela i Whitney Cummings. „Zdálo se, že je to dámská jízda. Dohromady tam bylo asi tak šest až deset žen,“ řekl jeden z očitých svědků magazínu E! News.

Pro pobavení dodejme, že výše zmíněná Dianne McManus se dopustila pořádného faux pas. Nevěda, že slavná herečka sedí v publiku, zkritizovala veleúspěšný film Gravitace. „Sandru miluji a jsem její velký fanoušek, ale ten film nenávidím... viděla jsem ho zrovna den předtím, takže jsem se o něm zmínila a začala vysvětlovat, proč se mi nelíbí. Je zřejmé, že Sandra má velký smysl pro humor a bere to sportovně, protože mě poslouchala a nic neříkala… pochopitelně kdybych věděla, že tam je, nikdy to neudělám,“ kála se zpěvačka.

Zatím bez komentáře, buďte první!