Ruda z Ostravy je zamilovaný a bojuje v kampani proti drogám
zdroj: Profimedia

Ruda z Ostravy je zamilovaný a bojuje v kampani proti drogám

5. 6. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Populární herec, známý hlavně jako představitel Ostravaka Rudy z Ostravy potvrdil nový vztah a zároveň účast v protidrogové kampani.

Sedmatřicetiletý herec a zpěvák Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy se svěřil serveru iDnes.cz se svou novou láskou, která pochází z Moravy a není ze showbyznysu, na rozdíl od jeho bývalé přítelkyně Veroniky Nové. "Raději jsem si našel novou legální drogu, a to je láska. A ještě k tomu moravská a od vína. Přítelkyně pochází z vinařské rodiny, a tak se těším na náš první společný burčák," řekl Michal.

A proč drogu? Herec se totiž zapojil do protidrogové kampaně "řekni NE", která má sloužit jako prevence pro mladistvé v drogové problematice. Michal vidí problém drog u mladiství jako velmi vážný v dnešní době a proto se rozhodl proti němu bojovat.
Shodou okolností se do kampaně zapojila i jeho ex přítelkyně Veronika Nová, dále zpěvačka Martina Pártlová, Patricie Solaříková, Martina Gavrieli a Gabriela Partyšová.

A jak to má s drogami sám muž dvou tváří Michal? "Zelenou jsem vyzkoušel, ale naštěstí jsem do toho nespadl jako někteří moji kámoši, kteří den začínají tím, že si ještě v posteli ubalí jointa. To je špatně. Tvrdé drogy jsem raději nezkoušel, i když šance byla. Říkal jsem si: Jednou zkusíš a pak v tom pojedeš. Raději jsem odolal a jsem za to rád," dodal Ruda.

Zatím bez komentáře, buďte první!