Rozzuřený David Beckham: 'Nemáte žádné právo kritizovat mé rodičovské schopnosti!'
zdroj: Profimedia

Rozzuřený David Beckham: 'Nemáte žádné právo kritizovat mé rodičovské schopnosti!'

11. 8. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bývalý kapitán anglické fotbalové reprezentace se stal terčem kritiky kvůli tomu, že své čtyřleté dceři Harper dal dudlíka. Jeho reakce byla nečekaně ostrá.

Beckham na svém Instagramu uvedl, že nechápe, proč si lidé myslí, že mají právo tyto věci řešit –  zvlášť když neznají důvody jeho počínání.

"Každý kdo má děti, dobře ví, že když se necítí dobře nebo mají horečku, uděláte to, co je nejlépe utěší. A to je ve většině případů dudlík. Takže byste si měli dobře rozmyslet, co říkáte o dětech jiných lidí, protože ve skutečnosti nemáte žádné právo mě kritizovat jako rodiče… (sic)," napsal.

Fotografie Beckhama s dudlající dcerkou na Internetu vyvolala vášnivé diskuse. V některých médiích se navíc objevily články, jejichž autoři varovně upozorňují na to, že Harper by později mohla mít problémy s řečí nebo zuby.

David Beckham a Harper zdroj: tisková zpráva

Jiní rodiče ovšem vystoupili na Davidovu obranu a jeho stanovisko plně podpořili. "Přesně tak. Je to vaše dítě, ne jejich. Každý máme své vlastní způsoby výchovy," vzkázal mu jeden z nich.

"Ano, dudlíky při dlouhodobém každodenním používání mohou poškodit zuby a způsobit potíže s řečí, ale pokud je to s mírou – jsou v pořádku," komentovala to expertka na péči o děti Fi Star-Stone a dodala:

"Má poslední myšlenka: je velmi snadné rozdávat názory na rodičovské schopnosti jiných – ale proboha – je ta holčička šťastná? Ano? Tak ji nechte být!"

Souhlasíme!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku