Romeo Beckham je model jako jeho otec, podívejte se na video!
zdroj: Profimedia

Romeo Beckham je model jako jeho otec, podívejte se na video!

6. 1. 2013 – 16:06 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Syn slavného páru Davida a Victorie Beckhamových si odbyl svůj hvězdný debut v kampani pro módní dům Burberry a náležitě si focení i natáčení užíval.

Romeovi je teprve 10 let a už září v kampani věhlasné světoznámé módní značky a zároveň tak startuje svou budoucí kariéru v módním průmyslu. Stejně jako jeho otec a slavný fotbalista David Beckham, který neustále plní titulní stránky časopisů, zdědil i on předpoklady pro to, stát se módní ikonou. Matka Victoria Beckham byla vždy považována za jednu z nejlépe oblékaných celebrit a dokazuje to i fakt, že založila svou vlastní oděvní značku a stala se uznávanou návrhářkou. Dokonce tento rok zavítá svou značku představit i do České republiky.

Uvidíme, zda Romeo bude pokračovat v nastartované kariéře modela, nebo nasadí kopačky a jeho hvězdná kariéra bude pokračovat na hřišti některého anglického prvoligového klubu. Zajímavé je, že mu v roce 2006 diagnostikovali epilepsii a hrozily mu záchvaty, které mohly způsobit například paparazziové, kteří mu byli neustále v patách. Dnes už je z nejhoršího venku a vy se můžete podívat na malou ukázku z natáčení spotu pro Burberry.

Zatím bez komentáře, buďte první!