Robert Pattinson způsobil poprask na svatbě: Dvacet družiček ho žádalo o společnou fotografii
zdroj: Instagram

Robert Pattinson způsobil poprask na svatbě: Dvacet družiček ho žádalo o společnou fotografii

4. 9. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tom a Sarah Lenihanovi z Irska mají zážitek na celý život. Jejich svatby se ttiž neplánovaně zúčastnila hvězda Twilight ságy! Jak k tomu došlo?

Pattinson byl zkrátka ve správnou chvíli na správném místě – konkrétně v baru belfastského hotelu Culloden, kde několik lidí právě slavilo svatbu Toma a Sarah. Dotyční ho poznali a zeptali se, zda by se k nim nechtěl přidat. Devětadvacetiletý herec k jejich nadšení souhlasil!

Netřeba asi dodávat, že představitel upíra Edwarda Cullena na sebe strhl veškerou pozornost. Během krátké chvíle se kolem něj vyrojilo přibližně dvacet nadšených družiček, které se s ním chtěly fotit. Později samozřejmě zapózoval i s ženichem a nevěstou.

Robert Pattinson zdroj: Instagram

Pokud vás zajímá, co Robert dělá v Irsku, vězte, že tam natáčí svůj nový film The Lost City of Z. Ten je inspirován skutečným příběhem britského dobrodruha Percyho Fawcetta, který se v roce 1925 vydal do amazonského deštného pralesa pátrat po ztracené starověké civilizaci (údajných potomcích bájných Atlanťanů). Jeho expedice však beze stopy zmizela.

Svým způsobem je úsměvné, že Pattinson narazil právě na svatbu. On sám by jí totiž v současné době měl plánovat – jenže podle E!News všechno nechal na své snoubence FKA twigs. Nu, třeba teď načerpal trochu inspirace a taky přiloží ruku k dílu…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku