Robert Pattinson přistižen s další kráskou při vášnivé líbačce! Ten si nedá pokoj
zdroj: Profimedia

Robert Pattinson přistižen s další kráskou při vášnivé líbačce! Ten si nedá pokoj

23. 8. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Slavný herec je den ode dne spojován s jinou ženou a nikdo nedokáže pořádně odhadnout, zda už nějaká získala i jeho srdce. Jak se ale zdá, jeho ex Kristen Stewart má dveře k jeho srdci pomalu uzavřené.

Sedmadvacetiletý Robert je v současné době jedním z neobsazovanějších mladých herců v Hollywoodu, a proto není divu, že po něm šílí jak ženy, tak i režiséři, kteří ho rádi obsazují do lechtivých scén. Při natáčení jeho novéh snímku Maps to The Stars to na place, tedy chodníku, vášnivě rozjel s kolegyní Miou Wasikowskou a byla to podívaná!

Oba si natáčení náležitě užívali a dost se u něj i nasmáli. Herec je konečně jak se zdá šťastný a konečně se zaměřuje také na svůj vlastní život po peripetiích s jeho bývalou láskou. Plánuje najít sám sebe po dlouhém pětiletém období natáčení Twilight a randění s Kristen a jde mu to dobře. Na fotkách se konečně směje a šťastní jsou tím pádem i jeho fanoušci.

„Zajímavé je, že cílová skupina Twilight nejsou teenageři, ale většina z nich je mnohem starších. Twilight má svůj vlastní svět, který tvoří jeho fanoušci a který se začal formovat od prvního dne. Občas si říkám, co všichni ti lidé celý den dělají. Sedí u počítače a komentují vše, co se týká ságy,“ řekl Rob v interview pro jeden německý magazín.

Tady je pár ukázek z natáčení filmu Maps to the Stars, který bude mít premiéru příští rok!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!