Robbie Williams by dceři klidně koupil drogy, až vyroste!
zdroj: Profimedia

Robbie Williams by dceři klidně koupil drogy, až vyroste!

24. 6. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Popový zpěvák prohlásil, že až jeho dcera jednou vyroste, tak jí klidně koupí nějakou drogu, aby měl jistotu, že si vezme jen to nejlepší.

Devětatřicetiletý autor písně Angel opravdu není žádný andílek. Několikrát se léčil z drogové závislosti po léčebnách a dokonce řekl, že si drogu dá společně se svou nyní devítiměsíční dcerou Teddy, samozřejmě až bude dospělá.

Robbie přiznal, že v minulosti vyzkoušel tvrdé drogy, včetně kokainu a heroinu. V rozhovoru pro jeden magazín uvedl: "Pochybuju, že by byla jako já. Radši to zaklepu na dřevo, ale má spoustu lásky a hodně štěstí, tak to snad nebude vyhledávat. I když stát se to může, ale vím co dělat."

Zpěvák, který má potomka s herečkou Aydou Field, také přiznal, že napsal pro svou dceru píseň, která je inspirovaná jeho drogovými a alkoholovými eskapádami. Malá Teddy je také skvělá kamarádka s osmiměsíčním synem zpěvačky Adele Angelem, která mu říká legračně Little Peanut, tedy Oříšek. Už jim prý naplánovali rande, až povyrostou. "Little Peanut je už nyní na seznamu Teddyiných potencálních nápadníků," přiznal zpěvák.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku