Rita Ora se stala novou tváří módní značky Madonny. Podívejte se na video!
zdroj: tisková zpráva

Rita Ora se stala novou tváří módní značky Madonny. Podívejte se na video!

15. 7. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Britská zpěvačka Rita Ora se stala tváří kampaně módní značky Madonny Material Girl Collection. Nahradí tak loňskou tvář kampaně Georgiu May Jagger. 

Dvaadvacetiletá Rita se stala tváří pro podzimní kampaň, která se fotila v Londýně za kterou dostane v přepočtu kolem 15 milionů korun.  Majitelkou oděvní značky je sama zpěvačka Madonna a v navrhování jí pomáhá i její šestnáctiletá dcera Lourdes. Pro Ritu bylo opravdu potěšením nafotit tuto jedinečnou kampaň. "Tohle byla úžasná Material Girl tour kolem mého rodného města Londýna, udělali jsme spoustu fotek, vyměnili jsme spoustu oblečení a bavili se."

Rita byla z focení tak nadšená, že nevydržela do oficiálního představení kampaně a obrázek z focení dala na svůj Instagram už večer před tím. Jedinečná kolekce oděvů Material Girl Collection se navrhují výhradně pro síť obchodních domů Macy’s, které jsou v Americe, Kanadě a Austrálii.

Rita Ora zdroj: Facebook

A proč si Madonna a Lourdes vybraly právě Ritu? "Rita je talentovaná mladá umělkyně a dýchá z ní sebevědomí. Ať už je na jevišti, na ulici nebo na fotkách, působí jako magnet! To je to, o čem je Material Girl! “Rita se kromě focení kampaně aktuálně snaží dostat do povědomí v USA, proto doufá, že jí k tomu spolupráce s Madonnou pomůže. V současnosti takhle blonďatá kočka randí se slavným DJ Calvinem Harrisem.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku