Rita Ora nahoře bez, Karel Gott s Ivou Janžurovou a další novinky ze sociálních sítí
Kosovská herečka a zpěvačka Rita Ora | zdroj: Instagram

Rita Ora nahoře bez, Karel Gott s Ivou Janžurovou a další novinky ze sociálních sítí

17. 2. 2016 – 18:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Tyra Banks

Tyra Banks se poprvé pochlubila svým novorozeným synem. „Tohle je ten nejšťastnější Valentýnský den mého života. York, táta @erikasla i já vám posíláme spoustu lásky“ připsala k dojemné momentce.

2016-02-17 zdroj: tisková zpráva

Ronda Rousey

Bývalá olympionička Ronda Rousey zveřejnila pořádně žhavý snímek, který nafotila pro Sports Illustrated. Kromě ní pro tento časopis zapózovala také plus-size modelka Ashley Graham a Hailey Clauson.

2016-02-17 (1) zdroj: tisková zpráva

Karel Gott

Karel Gott se opět ozval svým fanouškům. „Moji milí příznivci, rád bych se s vámi podělil o dvě oficiální fotografie z natáčení filmu Decibely lásky. Zahrát si s Ivou Janžurovou byl můj dlouholetý sen. Že si s ní ve filmu ale i zazpívám, to by mě ve snu nenapadlo. Má radost se navíc umocnila i díky krátké herecké scéně s mojí dcerou Charlotte Ellou. Ať si říká kdo chce, co chce, já jsem si to užil,“ uvedl na svém Facebooku.

2016-02-17 (2) zdroj: tisková zpráva

Rita Ora

Rita Ora znovu odhodila svršky a ukázala své tělo nahoře bez. Tentokrát si ale z neznámých důvodů zakryla prsa rukama. Škoda.

2016-02-17 (4) Kosovská herečka a zpěvačka Rita Ora | zdroj: Instagram

Radek Štěpánek

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová prostřednictvím Facebooku oznámili, že se zase dali dohromady „Informuji vás tady, své fanoušky, o všem důležitém v mém životě, nejen v tom tenisovém. A tak se s vámi podělím i o jednu osobní záležitost. Jsme s Nicole opět pár, takže, až nás spolu potkáte, tak se nedivte,“ napsal úspěšný tenista.

radekstepanek zdroj: Facebook

Justin Bieber

Justin Bieber na Twitteru odhalil, že letos vystoupí na BRIT Awards a  současně představil svého vlastního smajlíka. Netřeba asi dodávat, že „Beliebers“ z něj doslova šílí.

2016-02-17 (6) zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!