Rita Ora je rváč! podívejte se jak mlátí do obrovského chlapa
zdroj: Instagram

Rita Ora je rváč! podívejte se jak mlátí do obrovského chlapa

9. 8. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ritu nic nezastaví, tahle slečna rozhodně není žádná dámička.

Ritu nezastaví nic, ani chlap jako hora! Tato dvaadvacetiletá krasavice na sobě poslední dobrou hodně maká. Jedním z důvodů je zřejmě i focení módní kampaně pro Madonnu nebo DKNY. Zpěvačka pravidelně cvičí a její snaha a úsilí přináší výsledky. Nyní byla přistižena na svém speciálním tréninku, kde jako zběsilá mlátila do svalnatého chlapa. A kdo to byl?

Rita Ora zdroj: Profimedia

Jde o bývalého mistra v těžké váze Davida Haye, který jí pomáhá splnit její fitness trénink. V ringu Londýnského box klubu se na první pohled drobná zpěvačka pustila do Davida jakoby nic a začala mu sázet údery do břicha. Rita tak ukázala, že má ráda výzvy a jen tak se něčeho nezalekne. Později se začala kolem boxerovy hlavy ohánět i háky a dalšími nebezpečnými chvaty. Nakonec se David pochlubil na Twitteru, kde na Ritu pěl samou chválu, neboť mu ukázala, že rozhodně není žádné párátko.

Rita Ora zdroj: Instagram

Rita o sebe pečuje a pravidelně cvičí, což je na první pohled vidět. Její ploché bříško plné svalů ale jasně říká, že zadarmo to rozhodně nebylo. Zpěvačka se netají tím, že na sobě chce pracovat i nadále a svoje pocity ráda sdílí na sociální síti Twitter.

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku