Rihanna zveřejnila další sexy fotografii a je to bomba!
zdroj: tisková zpráva

Rihanna zveřejnila další sexy fotografii a je to bomba!

7. 3. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sexy zpěvačka z Barbadosu si zamilovala boty značky Prada. A své oblíbené návrhářce se rozhodla vzdát hold opravdu netradičním způsobem.

Rihanna je kromě jiného známá tím, že na Internetu s oblibou publikuje své lechtivé snímky. Tentokrát se nechala vyfotit v originálních vysokých botách, které navrhla slavná italská designérka Miuccia Prada. Kromě nich má na sobě už jen podvazkový pás, tanga a… nahoře nic.

Rihanna zdroj: Profimedia

Fotografii pořídil neznámý autor v její koupelně a při pohledu na ní se o tom mužům bude ještě dlouho zdát. Pětadvacetiletá kráska nedávno představila vlastní kolekci oblečení a módních doplňků Rihanna for River Island. Ta byla počátkem tohoto týdne uvedena do prodeje.

Rihanna (narozena jako Robyn Rihanna Fenty) je držitelkou pěti cen Grammy. Je považována za nejúspěšnější umělkyni v oblasti prodeje digitální hudby. Jako herečka se ovšem příliš neprosadila – za vedlejší roli v akčním sci-fi snímku Bitevní loď letos získala Zlatou malinu. Dodejme, že už zítra v americkém Buffalu začíná její světové turné Diamond World Tour, v rámci kterého zavítá například do Anglie či Francie.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku