Rihanna: Stydím se za lásku k Brownovi
zdroj: tisková zpráva

Rihanna: Stydím se za lásku k Brownovi

6. 11. 2009 – 20:23 | Magazín | red | Diskuze:

Rihanna tři čtvrtě roku po napadení svým přítelem Chrisem Brownem už dokáže otevřeně hovořit o tom, co se tehdy stalo. A mladá zpěvačka dnes zpytuje svědomí. Necítí naprosto žádnou vinu za chování svého protějšku, naopak jediné, za co se stydí, je fakt, že ho tak milovala, že i po zmlácení se s ním sešla. Vyslala tím prý příšerný vzkaz všem zneužívaných a týraným dívkám, které omlouvají své násilnické partnery.


„To bylo opravdu ostudné,“ přiznala Rihanna v pořadu Good Morning America s odkazem na fakt, že se po zmlácení s Brownem opět sešla. „Je opravdu ostuda, že jsem se zamilovala do takového člověka. Byla jsem tak zamilovaná, tak bezpodmínečně, že jsem se k němu vrátila. Je to ponižující, co se stalo. Přijmout to? Je to traumatický zážitek… Já zůstala. Já se dokonce vrátila, když mě zbil, to bylo moc špatné,“ dodala zpěvačka.

Jednadvacetiletá hvězda RnB svého chování lituje. „Když jsem si uvědomila, že to bylo mé sobecké rozhodnutí z lásky, které mohlo vést k tomu, že některé mladé dívky zemřely, těžce se mi to přijímalo,“ dodala Rihanna.

„I když mě Chris už nikdy znova nepraštil, kdo může říct, že jeho přítel to neudělá? Kdo může říct, že ty holky nezavraždí? Jsou to mladé holky a já netušila, jak velký vliv na ně můžu mít, na jejich životy, dokud se to nestalo… Jsem silná. Stalo se to mně. Já nic nezpůsobila. Neudělala jsem to. Může se to ale stát mně i každému jinému,“ vyprávěla Rihanna. v rozhovoru s Diane Sawyerovou.

Zatím bez komentáře, buďte první!