Rihanna podpořila Chrise Browna u soudního přelíčení
zdroj: Profimedia

Rihanna podpořila Chrise Browna u soudního přelíčení

7. 2. 2013 – 15:01 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka ukázala, že při svém staronovém příteli stojí v dobrém i ve zlém, když mu byla oporou při včerejším soudním slyšení.

Chris Brown čelí obvinění, že zfalšoval počet hodin prospěšných prací, které dostal jako trest kvůli napadení Rihanny v roce 2009. Zpěvačka v soudní síni seděla vedle jeho matky a společně poslouchaly soudní proces, kde Chrisův právník soudci oznámil, že potřebuje v této věci více času na přezkoumání případu. Soudce obviněnému nařídil setkání s kurátorem a odložení procesu na 5. dubna.

Chris Brown zdroj: tisková zpráva

Rihanna se při odchodu ze soudní síně na Chrise usmívala a vyjadřovala mu tím její podporu. Je to trochu paradoxní, když je zpěvák u soudu vlastně kvůli ní. Zpěvák musí dokázat, že skutečně odpracoval určený počet hodin veřejně prospěšných prací. Ku prospěchu mu zřejmě nepřidají ani události z poslední doby, kdy byl přistižen při rvačce s šesti muži na parkovišti před jeho nahrávacím studiem a kdy poté umístil na síť Instagram fotografii ukřiženého Ježíše Krista. Prý se cítí stejně jako on.

Určitě mu také uškodí fakt, že byl viděn jak opouští s Rihannou studio ve velmi rozverné náladě, přitom včera na slyšení řekl, jak je na zhroucení. Chris bude muset alepoň do dalšího přelíčení sekat latinu, aby se z prospěšných prací nestalo vězení.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku