Rihanna neudržela emoce na uzdě a rozplakala se přímo na jevišti
zdroj: Instagram

Rihanna neudržela emoce na uzdě a rozplakala se přímo na jevišti

26. 7. 2013 – 10:23 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Rihanna ukázala, že nemá srdce z kamene a nechala promluvit emoce.

Těžko říct, jestli třiadvacetiletou Rihannu k pláči donutil její několikrát ukončený vztah s Chrisem Brownem nebo to byly slzy dojetí. Každopádně když RiRi vystupovala na koncertu v Lille ve Francii, po písničce Stay se rozbrečela. Svým francouzským fanouškům moc děkovala a při dlouhém potlesku vypadala opravdu dojatě. "Děkuji vám moc! Nemůžu tomu uvěřit. Děláte mě opravdu šťastnou a znamená to pro mě všechno. A stát tady a cítit lásku v průběhu celého turné…už se blížíme ke konci a připadá mi to smutné. Nenávidím loučení. Ukázali jste mi tady dnes tolik lásky. Miluju vás."

Tuto potetovanou sexy zpěvačku jsme zvyklí vídat většinou v drsnějších situacích a rozhodně je dobře, že ukázala, že i ona má srdce. Její slzy dojaly tisíce fanoušků, kteří se na její vystoupení přišli podívat. Právě díky nim vznikla i báječná atmosféra, kterou si Rihanna pochvalovala.

Rihanna zdroj: Profimedia

A není se čemu divit. Rihanna se zřejmě s cestováním po světě musela patřičně sžít, protože turné k desce Unapologetic trvá dohromady devět měsíců. Je proto jasné, že tým lidí, které kolem sebe má, jí bude opravdu chybět. Poslední světový koncert Rihanna odzpívá v listopadu. Aktuálně je Rihanna v Evropě a čekají ji ještě destinace jako Norsko, Finsko, Filipíny, Austrálie, Jihoafrická Republika, Abu Dhabi a Amerika, kde i své turné zakončí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku