Rihanna natáčela nový videoklip jen nahá ve vaně
zdroj: Profimedia

Rihanna natáčela nový videoklip jen nahá ve vaně

13. 2. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Videoklip k novému songu Stay je vlastně úplně jednoduchý. Natáčení probíhá v jedné místnosti, kde Rihanna leží nahá ve vaně a celé je to nabité silnými emocemi.

Čtyřiadvacetiletá zpěvačka v písni ze svého nového alba Unapologetic ukázala svou zranitelnou tvář, když se neváhala svléknout a alespoň v náznacích odhalit své krásné tělo. Balada, ve které hostuje zpěvák Mikky Ekko, je velmi oduševnělá a objeví se v ní i slzy. Rihanna je známá tím, že se velmi ráda odhaluje a ukazuje svá četná tetování po celém těle a zejména to s bohyní Isis, které má umístěno pod prsy. Na videu si ho lze také všimnout, ale v podstatě nic vulgárního v něm neodhaluje. Ve viedoklipu má zpěvačka působit křehce a zranitelně, což se také stalo.

Určitě by bylo mnohme autentičtější, kdyby Mikkiho Ekka nahradil její skutečný přítel Chris Brown, ale i tak se zpěvák své role zhostil velmi přesvědčivě a celkový dojem to určitě nekazí.

Režie klipu se zhostila britská režisérka Sophie Muller, která předtím už točila například s Pink, Beyoncé, Shakirou, Lily Allen, Coldplay a dalšími. Její volba byla tedy zárukou jisté kvality, což se nakonec i potvrdilo.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!