Rihanna na udílení cen Grammy ukázala prsten: Je zásnubní?
zdroj: Profimedia

Rihanna na udílení cen Grammy ukázala prsten: Je zásnubní?

11. 2. 2013 – 14:33 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

v neděli večer se na udílení hudebních cen Grammy Rihanna pochlubila prstenem a od té doby se spekuluje, zda není zasnoubená.

Jsou tomu téměř už čtyři roky, kdy Chris Brown všechny šokoval brutálním napadením své tehdejší přítelkyně Rihanny na párty, která se konala po ceremoniálu Grammy. Fotografie zmlácené zpěvačky obletěly svět a zpěvák byl odsouzen k veřejně prospěšným pracím. Rány zahojil čas a vše bylo odpuštěno, jak bylo vidět na nedělním udílení cen, kdy obnovený pár seděl v první řadě. Oba měli široký úsměv na tváři, zpěvák Rihannu neustále objímal a bylo vidět, že to oba myslí s jejich nově nabytou láskou opravdu vážně.

Rihanna a Chris Brown zdroj: Profimedia Když Rihanna na ceremonii zpívala, nemohli si všichni přítomní nevšimnout prstenu s diamanty, který jasně kontrastoval s jejími černými šaty a který si navlékla na svůj levý prsteníček. Na jejím twitteru se ihned rozjela diskuze, zda jde o skutečný zásnubní prsten, nebo zda zpěvačka navlékla jen "obyčejný" prsten.

Na ceremonii přišla Rihanna v rudě červených dlouhých šatech, ke které zvolala rudou rtěnku a rizpuštěnné naplatené vlasy, které nyní nosí a vypadala úchvatně. Její přítel Chris Brown zvolil pro slavnostní večer bílý oblek od Lanvin, který kontrastoval s jeho tmavu pokožkou. Oběma to velmi slušelo.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku