Richard Madden zkritizoval Caru Delevingne kvůli trapnému interview
zdroj: Profimedia

Richard Madden zkritizoval Caru Delevingne kvůli trapnému interview

16. 9. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Představitel Robba Starka ze Hry o trůny se pustil do slavné britské modelky. Neuvěříte, co všechno na její adresu prohlásil…

Cara Delevingne si nedávno utrhla pěknou ostudu, když se rozhodla na dálku vstoupit do pořadu Good Day Sacramento a zodpovědět několik otázek ohledně filmové adaptace románu Johna Greena Papírová města. Neměla totiž vůbec dobrou náladu a rozhovor tak připomínal spíš výslech.

Někteří lidé dávají vinu moderátorům, ale většina je jiného názoru – Cara to prostě hrubě nezvládla. Do druhého zmíněného tábora patří i Richard Madden.

"Vypadala kvůli tomu jako nevděčník. Ukázala svůj věk," řekl časopisu Style a dodal:

"Když jsem točil Popelku, absolvoval jsem šest týdnů takových interview, ve kterých vám pořád dokola pokládají osm stejných otázek."

Cara Delevingne zdroj: tisková zpráva

Madden dokonce naznačil, že pokud má třiadvacetiletá kráska s těmito věcmi tak velký problém, možná by se herectví vůbec neměla věnovat.

"Pokud nejste schopni dělat to elegantně… nedělejte to," konstatoval.

Samotná Cara se k inkriminovanému rozhovoru vyjádřila tak, že někdo prostě nechápe sarkasmus nebo britský smysl pro humor. Na její obranu vystoupil například Zach Braff, který na Twitteru uvedl, že "ptát se herečky, zda četla knižní předlohu, je povýšené."

Nu, my souhlasíme spíš s Richardem – celebrita by měla být připravená i na povýšené dotazy. A co myslíte vy?

Zatím bez komentáře, buďte první!