První dáma české country music bojuje s nebezpečnými chorobami
zdroj: Profimedia

První dáma české country music bojuje s nebezpečnými chorobami

17. 7. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Věra Martinová skončila ve špitále. Podle svých vlastních slov si bude muset dát opravdu dlouhou pauzu od koncertování. Co jí je?

Stres, přepracovanost, naprosté vyčerpání, oslabená imunita… pak už stačilo málo a pětapadesátiletá zpěvačka ulehla se zápalem plic. Jenže to byl teprve začátek.

"Jsem stále ještě v nemocnici, k zápalu plic se totiž přidal ještě zánět žlučníku. V životě mi nebylo tak zle. Teď už se cítím mnohem líp, nicméně rekonvalescence bude trvat ještě dlouho," napsala Martinová na svůj Facebook a dodala:

"Do téhle šlamastyky jsem se dostala díky selhání imunity v důsledku totálního vyčerpání, proto si budu muset udělat opravdu dlouhou pauzu a dát se do pořádku. Bohužel všechny koncerty v dohledné době se tím pádem ruší , doufám, že budu ve formě alespoň na vánoční koncerty...."

Věra Martinová zdroj: Facebook

Je vidět, že Věra je na tom opravdu špatně. Nicméně všechno zlé je k něčemu dobré - interpretka hitu Až na vrcholky hor si z těchto nepříjemností zjevně vzala ponaučení.

"Mějte se krásně a poslouchejte svoje tělo, poměrně dost toho vydrží, ale umí říct velmi důrazně DOST!" vzkázala svým fanouškům.

Doufejme, že se jí tento starý známý poznatek po propuštění z nemocnice nevykouří z hlavy a začne se trochu šetřit.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku