Prohlédněte si první svatební fotografie George Clooneyho a Amal Alamuddin
zdroj: tisková zpráva

Prohlédněte si první svatební fotografie George Clooneyho a Amal Alamuddin

30. 9. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Magazíny People a Hello! dnes zveřejnily první fotografie ze svatby slavného páru. Podívejte se na ně.

Třiapadesátiletý americký herec a šestatřicetiletá britská právnička si o víkendu řekli své „ano“. Hvězdná svatba se konala v italských Benátkách a zúčastnila se jí řada celebrit. V pondělí pak George a Amal uzavřeli i civilní sňatek na místní radnici.

Nadcházející vydání časopisů People a Hello! přinesou cca 25 exkluzivních fotografií z emocemi nabitého sobotního obřadu. Snímky, které byly vybrány pro jejich obálky, si však můžete prohlédnout už nyní.

George Clooney a Amal Alamuddin zdroj: tisková zpráva

„Z George a Amal celý večer vysloveně sálala láska. Svatba byla neuvěřitelně zvláštní – přátelé, rodiny, atmosféra, prostě všechno. Na tyto magické tři dny budu vzpomínat po celý zbytek svého života,“ prozradila Peoplu Amalina matka Baria.

George Clooney a Amal Alamuddin zdroj: tisková zpráva

Clooney se ženil v obleku od svého dobrého přítele, legendárního návrháře Giorgia Armaniho. Na manžetových knoflíčcích – které mu darovala jeho nastávající – měl arabsky napsáno své křestní jméno. „Bylo pro mě privilegiem a velkým potěšením ho k této mimořádné příležitosti obléct,“ uvedl Armani.

Amal na sobě měla překrásné šaty světoznámé značky Oscar de la Renta z francouzské krajky, ručně vyšívané perlami a posázené pravými diamanty. „Oscar je nejen elegantní designér, ale i elegantní muž,“ okomentovala svou volbu nevěsta.

Zatím bez komentáře, buďte první!