Pro Davida Beckhama byla největším narozeninovým dárkem jeho dcera
zdroj: Profimedia

Pro Davida Beckhama byla největším narozeninovým dárkem jeho dcera

5. 5. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Slavný fotbalista oslavil své osmatřicáté narozeniny se svou rodinou na výletě v Paříži a nemohl se odtrhnout od své malé Harper, kterou ani jednou nepustil z náruče.

Jediná dcera manželů Beckhamových se narodila před jednadvaceti měsíci a právem je ze všech dětí nejobletovanější. Jak by taky ne, když je tak roztomilá a neustále rozdávává úsměvy na všechny strany. Fotbalista vypadal jako nejšťastnější muž na světě, když si nesl pyšně v náručí svůj malý poklad a nestále ho zahrnoval polibky.

Všichni tři byli nakupovat v dětském obchodě Bonton a poté zamířili do obchodního domu Louis Vuitton. Synové Beckhamových Brooklyn, Romeo a Cruz zřejmě zůstali ve škole v Londýně.

Již dříve se David svěřil, že je pro něj odloučení od rodiny velmi bolestné, když on hraje v Paříži za klub Paris St. German a jeho rodina žije v Londýně. Když má mezi zápasy a soustředěním čas, vynahrazuje jim to četnými návštěvami.

David se se svým trápením svěřil televizi CNN: "Když mluvíte o oběti, tak tohle je zřejmě oběť, kterou musím udělat jako manžel a otec odloučením od své rodiny. Je to ale jen na krátkou dobu, přesto je pro mě těžké nebýt s nimi každý den. Moje děti ale vědí, že jejich otec tvrdě pracuje," vysvětlil.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku