Prince Jackson na Twitteru naznačil, že Michael nebyl jeho biologický otec
zdroj: Profimedia

Prince Jackson na Twitteru naznačil, že Michael nebyl jeho biologický otec

23. 10. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nejstarší syn zesnulého krále popu Michaela Jacksona se postaral o pořádný rozruch. Nepřímo potvrdil spekulace, podle kterých je adoptovaný.

Vše začalo příspěvkem, ve kterém jistý uživatel Prince vyzval, ať konečně přizná, že ve skutečnosti je Rowe-Klein a nikoliv Jackson.

Prince (vlastním jménem Michael Joseph) reagoval takto:

"Krev smlouvy je hustší než voda lůna. Byl jsem vychován svým tátou se svým bratrem a sestrou."

Podle TMZ je jeho tweet "zatraceně blízko potvrzení toho, že není Michaelovým biologickým synem."

Michael Jackson zdroj: tisková zpráva

S tímto šokujícím tvrzením jako první přišla matka Prince a Pari Debbie Rowe, která se svého času nechala slyšet, že s Michaelem nikdy neměla sex a obě děti byly počaty pomocí umělého oplodnění darovaným spermatem. To interpretovi hitu Billie Jean údajně poskytl britský herec Mark Lester.

Debbinu a Lesterovu verzi navíc podpořil Jason Pfeiffer (zpěvákův blízký přítel, pozn. red.) kterému to prý krátce před svou sdělil sám Jackson.

"Často jsme se spolu bavili o našich rodinách a životech. Jednou jsme probírali jeho děti a Debbie a on se prostě přiznal. V klidu řekl, že jeho děti ve skutečnosti zplodil Mark," prásknul předloni Jason magazínu Daily Mirror.

Pokud je to pravda, pak fenomenální hudebník zanechal nejspíš jen jednoho biologického potomka – syna přezdívaného Blanket.

Zatím bez komentáře, buďte první!