Princ Harry o manželství: 'Než se usadím, musím ještě udělat spoustu věcí'
zdroj: Profimedia

Princ Harry o manželství: 'Než se usadím, musím ještě udělat spoustu věcí'

1. 10. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Princ Harry po založení rodiny sice prý touží, ale nijak na to nespěchá. "Až to přijde, tak to přijde," prohlásil na akci Walk of Britain 2015, kterou pořádá charitativní organizace Walking With The Wounded.

Když Harry v rozhovoru pro britskou ITV dostal otázku, zda se alespoň "nachází někde poblíž manželství", neváhal s odpovědí ani vteřinu.

"Ne. Existuje spousta věcí, které musím udělat, ještě než se usadím… Každý se těší na to, až se usadí, ale do té doby je to práce jako obvykle, tak pojďme na to," konstatoval a opět vyrazil na trasu.

Princ si během procházky rovněž krátce promluvil s reportéry magazínu People, kterým prozradil, že je z průběhu akce nadšen.

"Podpora veřejnosti byla úžasná. Lidé vyjdou darovat peníze a pak, když slyší na jaký je to účel, tak přihodí klidně dalších dvacet liber," uvedl.

Harry podle svých vlastních slov i nadále hodlá pokračovat v aktivitách zaměřených na podporu vojenských veteránů. Dokonce to označil za "hlavní cíl pro zbytek svého života".

"Miluji trávit čas s těmi kluky. Líbí se mi, že mám hrubou představu o tom, čím si procházejí. Je těžké to říct, protože každý je jedinečný… ale hlavní cíl, z mého pohledu, pro zbytek mého života je, aby měli jistotu, že budou dostávat tu nejlepší možnou podporu. Protože vím – a stále víc lidí to začíná vidět taky – jak jsou pro naši společnost cenní," řekl ITV.

Za těchto okolností je jasné, že na randění mu moc času nezbývá…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku