Představitel Froda Pytlíka Elijah Wood vraždí, mrzačí a skalpuje ženy!
zdroj: Profimedia

Představitel Froda Pytlíka Elijah Wood vraždí, mrzačí a skalpuje ženy!

5. 4. 2013 – 15:43 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Samozřejmě jen v novém filmu francouzského režiséra Francka Khalfouna, ve kterém si zahrál postavu vraždícího psychopata.

Franck Khalfoun mimo jiné režíroval thriller P2 a objevil se také v Noci s nabroušenou břitvou. Netřeba tedy dlouho přemýšlet o tom, jaký filmová žánr ho nejvíc láká. Před časem se rozhodl natočit remake béčkového hororu Maniak z roku 1980.

Už původní Maniak byl pěkně nechutnou záležitostí. Snímek vypráví příběh psychicky narušeného zabijáka, který po nocích vraždí ženy a jako trofeje si bere jejich skalpy. A z traileru na nového Manika je jasné, že Khalfoun se nijak nedržel při zdi. Diváci se tak mohou těšit na ještě víc násilí, krve i brutality... Ostatně - posuďte sami:

zdroj: YouTube.com

Jistým překvapením může být skutečnost, že do hlavní role byl obsazen dvaatřicetiletý Elijah Wood. Ten totiž v poslední době hraje vesměs samé „klaďase“ (například Froda Pytlíka v Pánovi prstenů), nepočítáme-li postavu Kevina v Sin City. Khalfounův Maniak je nicméně některými kritiky považován za jeden z nejlepších thrillerů současnosti, z čehož lze usoudit, že režisér při výběru herců rozhodně nešlápl vedle.

Zatím bez komentáře, buďte první!