'#PrayForParis.' Katy Perry, Sophia Bush a další celebrity reagují na teroristické útoky v Paříži
zdroj: Profimedia

'#PrayForParis.' Katy Perry, Sophia Bush a další celebrity reagují na teroristické útoky v Paříži

14. 11. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hvězdy filmového, hudebního, modelingového... nebe se na sociálních sítích vyjadřují k útokům, při kterých přišlo o život více než 120 lidí a desítky dalších byly zraněny. Přečtěte si jejich komentáře.

"Kluci, právě teď je čas #PrayForParis," uvedla na Twitteru Katy Perry. V podobném duchu se vyslovila i celá řada dalších celebrit – například Niall Horan, Naomi Campbell, Harry Styles či Kendall Jenner.

Sophia Bush navíc přidala užitečnou radu: "Pokud jste právě Paříži a hledáte bezpečné útočiště - nebo ho naopak lidem, kteří se nemohou dostat domů, můžete nabídnout – Pařížané k tomu používají hashtag PorteOuverte."

Lindsay Lohan napsala, že zpráva o masakru v Paříži ji "neuvěřitelně šokovala a sklíčila" a dodala, že obyvatelům francouzské metropole posílá lásku.

Některé osobnosti se však kvůli svým reakcím staly terčem kritiky. Jednou z nich je i Rob Lowe, který zvolil formu "Vive La France! #Paris" a následně zkritizoval kvalitu překladu projevu francouzského prezidenta Hollandea. Mnoho followerů ho okamžitě označilo za "bezcitného" a "netaktního".

"Wow. Tak pro vás trolly tam venku, fráze 'Vive La France' je tradiční vyjádření PODPORY Francii. Nepřekrucujte má slova," vzkázal jim známý herec.

Princ Charles, který dnes má 67. narozeniny, během oslavy požádal o minutu ticha "na památku všech, kteří ztratili své životy". Královna Alžběta II zase vydala prohlášení, ve kterém mj. vyjádřila nejhlubší soustrast rodinám zemřelých.

A my se připojujeme. PrayForParis.

Zatím bez komentáře, buďte první!